Puressentiel Bloedcirculatie Spray 17ess Olie100ml

CNK: 2825446

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Puressentiel Bloedcirculatie Spray 17ess Olie100ml

Het gevoel van zware benen te lenigen en te verlichten Te verfrissen en te ontspannen De bloedcirculatie te tonifiëren en te stimuleren

Richtprijs

€ 21,40

Gegevens

De 17 essentiële oliën van de spray Bloedcirculatie brengen onmiddellijk verlichting en geven een aangenaam fris gevoel.Ze verkwikken, verlichten en ontspannen de benen, de enkels en de voeten.Ze hebben ontzwellende eigenschappen.Het zijn uitstekende werkzame bestanddelen tegen zwellingen.Ze stimuleren de bloedcirculatie en versterken de tonus.

De spray Bloedcirculatie heeft alle troeven van de aromatische biochemie die specifiek gericht is op problemen met de veno-lymfatische circulatie.

De spray wordt lokaal aangebracht en werkt onmiddellijk en langdurig:een onmiddellijke frisse werking die wordt versterkt door mentholeen langdurige werking doordat de essentiële oliën de huid diep binnendringen en geleidelijk aan hun werkzame bestanddelen vrijstellen voor een blijvende verlichting.

Een bewezen doeltreffendheid*

  • Minder zware benen: 91 %
  • Minder gezwollen benen: 86 %
  • Verbetering van de bloedcirculatie: 95 %

99,6 % personen zijn tevreden!* Studie Puressentiel 2009

Meer informatie

EAN Code 3401599289857
Breedte 45 mm.
Hoogte 187 mm.
Diepte 43 mm.
Gebruik

2 mogelijkheden:

  1. verstuiven op de voeten, de enkels en de benen (zelfs op panty's of kousen). Hierna masseert u grondig van de voetzolen tot de dijen.
  2. als versterkend voetbad tegen vermoeidheid: 6 grote verstuivingen in het water (5 liter lauw water in een teil). Uw voeten hierin ¼ uur laten rusten.

's Morgens om te versterken / 's avonds om te ontspannen.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 jaar - Niet verstuiven op de slijmvliezen.
  • Uitwendig gebruik.
Samenstelling

Combinatie van 17 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Ceder, Zonneroosje, Citroen, Cipres, Venkel, Jeneverbes, Geranium, Strobloem, Lavandin, Mastiekboom, Pepermunt, Sinaasappel, Grove den, Rozemarijn, Salie officinalis, Tijm, Vetiver + natuurlijke Menthol.
Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Puressentiel