6d Sixd Protein Bar Cookie Dough 12x60g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Onderzoek heeft aangetoond dat een dosis van 20 - 40 g eiwit per inname nodig is om spiergroei en herstel te maximaliseren. De exacte eiwitdosis hangt af van het leucinegehalte van de eiwitbron. Dit komt doordat leucine een veel groter effect heeft op de synthese van spiereiwit dan welk ander aminozuur dan ook. Door "extra" leucine toe te voegen aan een suboptimale maar hoogwaardige eiwitdosis (bijv. <20 g), kan de spiereiwitsynthese net zo goed worden gestimuleerd als na inname van 25 g hoogwaardige eiwitten. De totale eiwitdosis moet echter minimaal 3 gram leucine bevatten om spiergroei en herstel optimaal te stimuleren. Daarom bestaat de 6d PROTEIN BAR uit een eiwitmengsel van wei-eiwitconcentraat, soja-eiwitisolaat en melkeiwitisolaat. Dit zijn allemaal hoogwaardige eiwitbronnen met een hoog leucinegehalte.

Dankzij de hoogwaardige eiwitmix en de aanwezige koolhydraten (~ 22 g) is de 6d PROTEIN BAR uitermate geschikt voor sporters die na een intensieve inspanning liever een snelle en smakelijke "snack" willen dan een shake. De 6d EIWITREP zal ook de eiwitsynthese effectiever stimuleren dan bijna elke andere eiwitreep. Hoewel de meeste eiwitrepen meer eiwitten bevatten (bijv. 20-25 g), zijn deze eiwitten vaak afkomstig van een inferieur eiwitmengsel met een grote fractie tarwe-eiwit en / of collageen, dat nauwelijks leucine bevat!

Bovendien is eiwitinname niet alleen belangrijk direct na het sporten. De positieve effecten van proteïne op spiergroei en herstel worden verder versterkt door elke 3 tot 4 uur gedurende de dag minimaal 20 gram proteïne in te nemen. Met de 3 hoofdmaaltijden kan deze eiwitdosis gemakkelijk worden verkregen uit eiwitrijk voedsel zoals vlees, vis, eieren, zuivelproducten of plantaardige vleesvervangers. Een hoge dosis caseïne-eiwit (bijv. 40 g) is de meest geschikte eiwitbron om voor het slapengaan in te nemen vanwege het profiel voor langdurige afgifte (zie 6d NACHTPROTEÏNE). In dit verband kan de 6d PROTEIN BAR ook 's middags als eiwitrijke snack worden gebruikt. Als er 's middags geen eiwit wordt ingenomen, zou er een periode van 5-7 uur tussen lunch en diner optreden, wat niet optimaal is. Echter, weet wel dat de 6d EIWITBAR door zijn grootte (60g / bar) ook in totaal 237 kcal bevat. Sporters die streven naar gewichtsverlies of die gevoelig zijn voor gewichtstoename, moeten daarom kiezen voor de 6d WHEY PROTEIN (± 130 kcal) of 6d VEGAN PROTEIN (± 145 kcal) als basis voor hun eiwitrijke middagsnack.

Gebruik

1 reep per dag, na het sporten of als eiwitrijk tussendoortje.

De 6d PROTEIN BAR kan perfect dienen als extra eiwitbron, afhankelijk van de eiwitbehoefte, zelfs als de 6d RECOVERY SHAKE, WHEY PROTEIN en / of 6d NIGHT PROTEIN die dag al worden gebruikt.

Overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben.

Samenstelling

Nutritionele informatie

/ 100 g / 60g (1 reep)
Energie 1655 kJoule 993 kJoule
395 cal 237 Kcal
Vetten 14,8 g 8,9 g
waarvan verzadigd 12,8 g 7,7 g
Koolhydraten 36,2 g 21,7 g
van welke suikers 14,9 g 8,9 g
waarvan polyolen 15,6 g 9,4 g
Vezels 8,0 g 4,8 g
Eiwitten 31,6 g 19,0 g
waarvan leucine 5,0 g 3,0 g
Zout 0,30 g 0,18 g
Gegevens
CNK4131827
FabrikantenMedix Laboratoires NV, SNAD - Sports Nutrition Advice and Distribution
Merken6D Sports