Arkocaps Brandnetel Bio Caps 45 Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arkocapsules® Brandnetel is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor personen die hun huid zuiver en gezond wensen te behouden.

Brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens) is sterk verspreid in Europa en Noord-Amerika en is een winterharde, kruidachtige plant die we vaak aantreffen in de velden en in het onderhout.

Brandnetel is geducht voor zijn prikken, maar wordt sinds lang gewaardeerd voor zijn weldoende werkingen op de gezondheid. In de fytotherapie worden immers de bovengrondse gedeelten gebruikt want ze dragen bij tot het verbeteren van het algemene aspect van de huid.

Gebruik

Orale toediening.

Bestemd voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.

3 capsules per dag vóór de maaltijd innemen met een groot glas water.

Samenstelling
  • Poeder van het bovengronds gedeelte van Brandnetel (Urtica dioica, Urtica urens), verkregen door vriesdrogen, minimum getitreerd aan 0,3% totale flavonoïden (uitgedrukt in rutoside).
  • Capsule van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.
Gegevens
CNK4138012
FabrikantenArkopharma
MerkenArkocaps, Arkogelules, Arkopharma