Basic-ch Milupa Pdr 300g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aandoeningen waarbij een dieet laag in koolhydraten geïndiceerd is zoals glucose-galactose malabsorptie, pyruvaatdehydrogenase deficiëntie en GLUT-1-deficiëntie. Voor zuigelingen en kinderen. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Milupa basic-ch is een voeding in poedervorm zeer laag in koolhydraten, bevat een mix van eiwit, vet, vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Milupa basic-ch is niet geschikt als enige voedingsbron.

Milupa basic-ch is geschikt als dieetvoeding bij aandoeningen waarbij een dieet laag in koolhydraten geïndiceerd is.

  • Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.
  • Uitsluitend geschikt voor enteraal gebruik.
  • Milupa basic-ch is een voeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd. Bevat melk en vis.
Gebruik

Bereiding

Volg in belang van de gezondheid van uw baby, de richtlijnen voor bereiding en gebruik nauwkeurig. Onnauwkeurige bereiding kan een gezondheidsrisico voor de zuigeling opleveren.

  • Was uw handen en reinig het bereidingsoppervlak. Steriliseer de fles en de speen.
  • Kook vers water gedurende 5 minuten of bij gebruik van een elektrische waterkoker tot deze afslaat. Het poeder dient met heet water (50 graden Celsius) te worden bereid om volledig op te lossen. Check de temperatuur met een thermometer. Schen 2/3 van de aanbevolen hoeveelheid water in een gesteriliseerde zuigfles.
  • Vul het bijgeleverde maatschepje met poeder en strijk overtollig poeder met een schoon, droog mes eraf. Druk het poeder niet in het maatschepje. Gebruik uitsluitend het bijgeleverde maatschepje.
  • Voeg de voorgeschreven hoeveelheid poeder toe aan het water. Sluit de fles af met de dop en schud totdat het poeder volledig is opgelost. Voeg de rest van het wtaer toe en schud nogmaals. Voeg, indien noodzakelijk, een gecshikte koolhydraatbron aan het net bereide product toe en schud opnieuw. Controleer de temperatuur op de binnenkant van uw pols.
  • Gebruik direct na bereiding. In de fles resterende voeding moet na 1 uur weggegooid worden. De voeding niet opnieuw opwarmen.

Algemene informatie

De dagdosering van Milupa basic-ch moet door arts of diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht en medische conditie van de patiënt.

Milupa basic-ch is verkrijgbaar bij de apotheek of een facilitair bedrijf.

Samenstelling

Ingrediënten

Plantaardige oliën (palmolie, hoog oliezuur zonnebloemolie, kokosnootolie, koolzaadolie, zonnebloemolie), natriumcaseïnaat (van koemelk), calciumcaseïnaat (van koemelk), calciumfosfaat, kaliumcitraat , visolie, kaliumchloride, olie van Mortierella alpina, calciumcitraat, magnesiumacetaat, cholinechloride, L-ascorbinezuur, natriumchloride, emulgator (zonnebloemlecithine), L-cystine, taurine, inositol, calciumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, retinylacetaat, ascorbylpalmitaat, nicotinamide, cholecalciferol, calcium D-pantothenaat, riboflavine, kopersulfaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, mangaansulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, chroomchloride, natriummolybdaat, fyllochinon, D-biotine, natriumseleniet, cyanocobalamine.

Gegevens
CNK1789478
FabrikantenNutricia
MerkenMilupa
Breedte104 mm
Lengte102 mm
Diepte124 mm