Elimax Anti-luizen Spray Textiel & Meubelen 150ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Snelle en effectieve luizendodende omgevingsspray. De ELIMAX® Anti-luizen Spray Textiel & Meubelen doodt luizen op alle oppervlakken en vermijdt (her)besmetting.

De voordelen van ELIMAX® Anti-luizen Spray Textiel & Meubelen:

  • Doodt luizen onmiddelijk. Vermijdt zo (her)besmetting.
  • Te verstuiven op alle oppervlakken: kinderzitjes, muts, trui, knuffel, kussen, kammen, borstels,...
  • Maakt geen vlekken
  • Plantaardig: de werkzame stof is van natuurlijke oorsprong.
  • Geurloos

Voor meer info: www.elimax.be

Gebruik

Hoe gebruikt u ELIMAX® Anti-luizen Spray Textiel & Meubelen?

De Elimax® Anti-luizen Spray Textiel & Meubelen is erg eenvoudig in gebruik:

  • Verstuif de Omgevingsspray gedurende 4 à 5 seconden op een afstand van 30 à 40 cm op de plaatsen waar de luizen kunnen voorkomen.
  • Onmiddellijk effect.
  • Verluchten: gedurende een half uur de ruimte verluchten.

Niet geschikt voor gebruik op op personen. Gebruik voor de behandeling van personen ELIMAX® 2-in-1 shampoo of Pure Power lotion. Niet gebruiken op etenswaren of oppervlakken die in contact komen met etenswaren. Niet verstuiven in de buurt van of op katten, vissen, kleine vogels en reptielen. Contact met de huid, de ogen en de mond vermijden."

Contra indicatie

Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Overvloedig spoelen bij contact met mond of ogen. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Verwijderd houden van warmte, vonken, open vuur en hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Inhoud en verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval.

Gegevens
CNK3909702
FabrikantenAxone Pharma, Oystershell
MerkenElimax
Breedte48 mm
Lengte178 mm
Diepte48 mm