Epamix Forte Caps 90 Pharmanutrics

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Epamix Forte is een natuurlijk voedingssupplement ter preventie van hartaandoeningen, reuma en ter bevordering van het concentratievermogen. De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn de werkzame stoffen in visolie. Ze hebben een positief effect op de bloeddruk en hersenfunctie en dragen bij tot het goed functioneren van het hart. EPA werkt ontstekingsremmend en heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop. Het essentieel vetzuur DHA is een belangrijke bouwsteen van de membraan van de hersencellen. DHA verhoogt in deze cellen de vloeibaarheid van de membraan, wat de prikkelgeleiding en signaaloverdracht bevordert. Het werkt dan ook stimulerend voor het geheugen en de concentratie. EPA en DHA helpen ook de gewrichten soepel te houden bij artrose en andere reumatische aandoeningen. Als extraatjes verhoogt visolie het peil van het gelukshormoon serotonine en laat onze huid er beter uitzien. Epamix Forte is een natuurlijke duizendpoot die ons mentaal en lichamelijk op vele vlakken helpt.

Gebruik

1 tablet per dag

Samenstelling

Vitamine C (ascorbinezuur) 1062 mgCitrus aurantium
(citrus bioflavenoïden) 200 mg

Indicatie

Cardiovasculair HuidaandoeningenReuma Allergie Darmontstekingen ADHD Dyslexie Autisme Gedragsstoornis

Gegevens
CNK3254091
FabrikantenPharmanutrics
MerkenPharmaNutrics
Breedte63 mm
Lengte60 mm
Diepte101 mm