Ingelvac Mycoflex Eu Susp Inj Varken 1ml/dos 100ml

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Doeldier : varkens

Voor actieve immunisatie van klinisch gezonde varkens vanaf een leeftijd van 17 dagen tot het einde van het afmesten en ouder op bedrijven die positief zijn voor het Europese (genotype I) Porcien Reproductief en Respiratoir Syndroom Virus (PRRSV) ter vermindering van de virale belasting in het bloed van seropositieve dieren onder veldcondities.

Tijdens experimentele challenge studies, waarin uitsluitend seronegatieve dieren werden opgenomen, werd na vaccinatie een vermindering van de longlesies, van de virusbelasting in het bloed en de longweefsels en van de negatieve effecten van de infectie op de dagelijkse gewichtstoename aangetoond. Bovendien kon een significante vermindering van de klinische ademhalingssymptomen worden aangetoond bij de aanvang van de immuniteit.

Aanvang van de immuniteit: 3 weken

Duur van de immuniteit: 26 weken

Details
CNK3420924
FabrikantenBoehringer Ingelheim Animal
MerkenBoehringer
Breedte52 mm
Lengte100 mm
Diepte108 mm
Bijsluiter