Jordan Tandenborstel Step By Step 6-8jaar

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Jordan Step 3 tandenborstel is op maat gemaakt om de mix van melk en permanente tanden te poetsen die kinderen tussen de 6 en 9 jaar hebben. Ontworpen met zachte borstelharen en een speciale punt, met piramidevormige borstelharen, die perfect is om alle verschillende vormen en maten van de tanden van deze leeftijd te reinigen. Het handvat is comfortabel voor kinderen en ook voor ouders.

Gebruik

De gekleurde borstelharen duiden de aanbevolen hoeveelheid aan te brengen tandpasta aan.

Samenstelling

Jordan tandenbostel Step 3 (6-9 jaar) wordt altijd geleverd met een spannende gadget dat varieert van een handige reiscap in coole kleuren of een hangertje met bedeltje in verschillende uitvoeringen. Dit werkt motiverend om te poetsen met een persoonlijke tandenborstel.

Indicatie

Ontworpen met zachte borstelharen en een speciale punt, met piramidevormige borstelharen, die perfect is om alle verschillende vormen en maten van de tanden van deze leeftijd te reinigen.

Gegevens
CNK2719615
FabrikantenBenckmar bvba
MerkenJordan
Breedte48 mm
Lengte227 mm
Diepte27 mm