Kijimea Prikkelbare Darm Caps 84

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Neem eenmaal daags twee capsules Kijimea® in tijdens de maaltijd ('s morgens, 's middags of 's avonds) zonder te kauwen en met voldoende vloeistof (bv. 1 glas water). Wij raden aan Kijimea® minstens vier, bij voorkeur 12 weken te gebruiken.

Indicatie

Kijimea Prikkelbare Darm krijgt met Kijimea een nieuwe naam – maar voor u als klant verandert er niets. Want de vertrouwde samenstelling van Kijimea Prikkelbare Darm met de unieke bifidobacteriënstam B. bifidumMIMBb75 blijft ook met een nieuwe en kortere productnaam precies hetzelfde.

Van de samenstelling van de bestanddelen en het totale productieproces bij GMP-gecertificeerde fabrikanten (kwaliteitsnorm voor geneesmiddelen) tot de definitieve goedkeuring conform 11 prestatie-, veiligheids- en kwaliteitsparameters, blijft het product onveranderd. Ook met de nieuwe naam voldoet het product aan de buitengewoon hoge kwaliteitseisen waar het merk Kijimea al zo lang voor staat.

Gegevens
CNK3482981
FabrikantenKijimea
MerkenKijimea
Breedte86 mm
Lengte127 mm
Diepte50 mm