Klorane Gezicht Korenbloem Reinigingslotion 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Met een wattenschijfje aanbrengen. Moet niet worden afgespoeld. Tip om make-up nog doeltreffender te verwijderen zonder de ogen te irriteren: de make-up verwijderen van de binnenste naar de buitenste ooghoek toe, vervolgens van de wimperaanzet naar het uiteinde van de wimpers toe.

Samenstelling

WATER,BUTYLENE GLYCOL,CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER,POLOXAMER 184,HEXYLENE GLYCOL,PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES,ACID BLUE 3 (CI 42051),PHENETHYL ALCOHOL,SODIUM CHLORIDE,TRISODIUM EDTA

Indicatie

Make-up verwijderen - gevoelige ogen

Gegevens
CNK1621242
FabrikantenPierre Fabre
MerkenKlorane
Breedte37 mm
Lengte134 mm
Diepte35 mm
Hoeveelheid verpakking100 ml