Liquick X-treme Ergothan Blaassonde 40cm Ch14 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

LIQUICK X-TREME – sneller, eenvoudiger en veiliger genieten van uw onafhankelijkheid
Het leven van vandaag de dag is complex en snel. Om het dagelijks leven te vereenvoudigen en het zo comfortabel en onafhankelijk mogelijk te maken, heeft Teleflex de Liquick X-treme ontwikkeld; een kathetersysteem van een verfijnde eenvoud. Dit systeem zorgt ervoor dat intermittent katheteriseren sneller, eenvoudiger, schoner en comfortabeler wordt.

Dankzij een reeds geactiveerde hydrofiel coating op de veiligheidskatheter is Liquick X-treme klaar voor gebruik wanneer u dat wilt – voor X-treme onafhankelijkheid, veiligheid en gemak.

LIQUICK X-TREME – uitgebreid ontwerp voor maximale eenvoud en comfort

  • nieuw kathetersysteem van een verfijnde eenvoud: compact, makkelijk, veilig en intuïtief in het gebruik
  • voor grotere vrijheid, comfort en een betere levenskwaliteit
  • geen voorbereidingstijd, eenvoudiger direct uit de verpakking te gebruiken vanwege de reeds geactiveerde hydrofiel coating op de katheter
  • soepel en comfortabel in te brengen dankzij de hydrofiel coating
  • niet belastend voor de urethra en het urethraslijmvlies dankzij de SafetyCat veiligheidskatheter met de zacht afgeronde Soft Cat Eyes en flexibele Ergothan-tip
  • kan dankzij de beschermende katheterhoes en blauwe inbrenghulp aseptisch en zonder aanraken worden ingebracht
  • handig, elegant, grafische vormgeving met een discreet, niet-medisch uiterlijk
  • geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen

We geven om uw gezondheid en de kwaliteit van uw leven.

Gegevens
CNK3507704
FabrikantenTeleflex Medical
MerkenTeleflex Medical