Mepilex Border Sacrum Ster 22,0x25,0 5 282460

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mepilex® Border Sacrum is het enige vijflagige sacrale schuimverband met de unieke Deep Defense Technology® , waarvan bewezen is dat ze decubitus voorkomt in combinatie met andere standaardpreventieprotocollen 1 2 3 4 5 .Het verband kan ook worden gebruikt voor de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden in het sacrale gebied. Het absorbeert, houdt exsudaat vast 6 7 en zorgt voor een goede vochtbalans waardoor het risico op maceratie wordt geminimaliseerd 6 8 . Dit onlangs gelanceerde verbeterde ontwerp heeft nieuwe tabs en dikkere randen, zodat het gemakkelijker kan worden aangebracht en gecontroleerd bij de patiënt. Bij gebruik ter preventie van decubitus is de sacrale vorm zo aangepast dat de sacrale zone met hoog risico goed is afgedekt – en bovendien is de afdichting ter hoogte van de bilspleet verbeterd met het oog op maximale bescherming. 9 . En het verbeterde ontwerp is nog steeds voorzien van Safetac®, de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Het verband is dus comfortabel en vormt zich soepel naar de anatomie van de patiënt 10 4 – u kunt het gemakkelijk verwijderen, zonder de huid te beschadigen 11 . Dat betekent minder pijn voor uw patiënten 11 . Bewezen preventie van decubitus – tot 88% – bij gebruik met andere standaardpreventieprotocollen 1 2 3 De unieke Deep Defense Technology biedt bescherming tegen externe druk-, schuif- en wrijfkrachten en beheert het microklimaat, de voornaamste oorzaken van decubitus. 12 4 Mepilex® Border met Safetac-technologie minimaliseert pijn tijdens verbandwissels 13 Uitstekende vochtverwerking en -retentie 6 Minder risico op maceratie 8

Gegevens
CNK3586971
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMepilex
Breedte271 mm
Lengte309 mm
Diepte45 mm