Natural Energy - Labotix Co V-caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Labotix CO zorgt voor de optimale ondersteuning van de ontwikkeling van Akkermansia muciniphila. De wetenschap heeft enorme stappen gezet op vlak van de microbiota. Akkermansia muciniphila is een bacterie die heel wat interesse gewekt heeft voor zijn gunstige invloed bij de mens.

Tekorten of teveel van bepaalde bacteriën heeft een grote invloed op de kwaliteit van leven. De wetenschap legt dagelijks verbanden tussen de microbiota en onze levenskwaliteit. De laatste jaren krijgt zeker Akkermansia muciniphila heel wat aandacht voor zijn gunstige eigenschappen bij de mens.

Labotix is een gamma dat ontwikkeld is voor de ondersteuning van de microbiota. Labotix CO bevat 2 krachtige natuurlijke ingrediënten: trans-resveratrol en EGCG uit groene thee extract. Deze unieke ingrediënten hebben een gunstige invloed op de onwikkeling van Akkermansia muciniphila.

Samenstelling

Camellia sinensis (L.) Kuntze (Groene thee) droogextract (bevat polyfenol EGCG (Epigallocatechine-3-gallaat) 150mg), Vulstof (Microkristallijne cellulose), Trans-resveratrol (uit Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc. (Japanse duizendknoop)) 200mg, Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Magnesiumzouten van vetzuren, Magnesiumsilicaat, Siliciumdioxide), Biotine (D-biotine) 10μg (20% RI)

Indicatie
  • Tekorten aan Akkermansia muciniphila
  • Typisch Westerse levensstijl
Contra indicatie

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit product is niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen.

Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Gegevens
CNK4147757
FabrikantenCeres Pharma
MerkenNatural Energy