Nexcare 3m Active Strips 19x 72mm 100 17020

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nexcare™ Active pleisters zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van actieve mensen. De Nexcare Active pleister biedt bescherming, beweegt mee met elke beweging en kleeft ook op de natte of bezwete huid. Ideaal dus voor een actieve levensstijl, sport of warme, vochtige omstandigheden. Nexcare Active pleisters zijn onmisbaar in iedere EHBO doos en zijn ideaal voor de behandeling van oppervlakkige verwondingen zoals snij- en schaafwonden. Gemaakt van latexvrije materialen

Samenstelling

Zonder latex

Indicatie

De Nexcare Active pleister biedt bescherming, beweegt mee met elke beweging en kleeft ook op de natte of bezwete huid. Ideaal voor een actieve levensstijl, sport of warme, vochtige omstandigheden.

Gegevens
CNK1223122
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Nexcare
Breedte101 mm
Lengte181 mm
Diepte50 mm
Hoeveelheid verpakkingActive™ Strips--100 pleisters 19 mm x 76 mm