Oleocaps+ Bio 5 Menstruatie Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

5 - Menstruatiecyclus

BIO


Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder venkel voor het behoud van het comfort tijdens de menstruatiecyclus

Om mentaal en fysiek in evenwicht te blijven voor en tijdens de maandstonden.

Elke vrouw heeft soms last van ongemakken als gevolg van de menstruele cyclus: krampen, misselijkheid, lichtgeraaktheid, stemmingswisselingen...; deze onaangenaamheden kunnen soms grote gevolgen hebben voor vrouwen en hun dagelijkse bezigheden in de weg staan. De essentiële oliën van Lavendel, Venkel, Kardemom, Gember, Pepermunt, Citroengras en Eucalyptus Globulus in de Oléocaps+ 5 BIO capsules verzachten onaangename buikkrampen en zorgen voor een mentaal evenwicht tijdens en vóór de menstruatie.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:
Inslikken met een beetje water.

1 à 3 capsules per dag tijdens de maaltijd, 10 dagen voor en gedurende de gevoelige periode.

Samenstelling

Ingrediënten:
Met 100 % biologische essentiële oliën*:Venkel, Echte Lavendel, Kardemom, Gember, Lemongrass, Eucalyptus globulus, Pepermunt

+ 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Gegevens
CNK3916053
FabrikantenPranarom International, SA Inula (Pranarom, Herbalgem)
MerkenPranarom
Breedte30 mm
Lengte70 mm
Diepte105 mm