Treshold Imt Inspir.drempeltrainer

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Threshold IMT biedt consistente en specifieke druk voor inspiratoire spierkracht- en duurtraining, ongeacht hoe snel of langzaam patiënten ademen. Traint de ademhalingsspieren en verbetert de ademhaling.

De weerstand is eenvoudig en traploos instelbaar, gebruikelijk is dat dit bij aanvang van de training door een fysiotherapeut gedaan wordt. Eenvoudig te reinigen met lauw water en zachte zeep of met los te bestellen reinigingstabletten. (apparaten kunnen niet uitgekookt worden)

Het IMT apparaat is bedoeld als patientgebonden medisch hulpmiddel, gebruik door meerdere personen wordt specifiek afgeraden in verband met een risico op kruisbesmetting.

Indicatie

Longfunctie trainen.

Details
CNK1423532
FabrikantenHenrotech
MerkenHenrotech