Woody Miswak Tandenborstel + Holder

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Alternatief voor tandpasta:

de natuurlijke tandenstoker van Arakhout Woody Miswak is een 100% natuurlijke hygiënische oplossing. om te (her)ontdekken voor een heldere glimlach.

Sothiou in het Wolof, miswaki in het Swahili, heet het nog steeds sothiou in het Wolof, miswaki in het Swahili. zanzan tin in Fon, de tandenstoker dient als tandenborstel voor de tanden, tandpasta, mondspoeling, antiseptisch en schimmelwerend. Het versterkt het tandvlees, reinigt en voorkomt plak. Wijd gebruikt voor duizenden jaren in Afrika, in de Arabische landen, in het Oosten, vindt de tandenstoker geleidelijk aan zijn plaats in de hygiënepraktijken van de moderne wereld, met het oog op de veel voordelen, zowel voor de gezondheid als voor het respect voor het milieu. het milieu. De Woody Miswak zorgt voor een zachte reiniging van de tanden. Het is antibacterieel, mineraliserend en vereist geen tandpasta. De smaak is zeker een beetje eigenaardig, maar het is zeer effectief. om het tandvlees te versterken, tanden en kiezen te reinigen met om het helderder te maken.

Gebruik

Wrijf je tanden met de stok voor een paar minuten. Spoel het stokje na elk gebruik af en laat het goed drogen. alvorens het in een gesloten zak te plaatsen.

Samenstelling

Een struik, de Salvadora Persica, afkomstig uit het Midden-Oosten.wordt in veel gevallen de "tandenborstelboom" genoemd.gewassen. Zijn wortel, Miswak, Siwak of Arak, de vorm vande oudste bekende tandenborstel wordt vandaag de dag nog steeds op grote schaal gebruikt.die in veel landen worden gebruikt. Het is geen toeval dat deAnalyses tonen aan dat Arakhoutvan nature fluoriden, tannines, saponinen, saponinen, envitamine C, flavonoïden, silicium, calcium enkalium, etherische oliën, zeer heilzame ingrediëntenvoor een goede tandhygiëne, voor sterk tandvlees.

Gegevens
CNK4193223
Fabrikanten2CME (TO SEE ME SPRL)
MerkenWoody