Elmex Sensitive Mondspoeling 400ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voordelen van de elmex® Sensitive Original mondspoeling:
• Met aminefluoride
• Extra bescherming tegen gevoelige tanden en gaatjes
• 3 keer betere bescherming in vergelijking tot alleen tandenpoetsen
• Verfrist de adem
• Aangename muntsmaak
• Voor dagelijks gebruik
• Klinisch bewezen
• Aanbevolen door tandartsen
• 0% alcohol & 0% kleurstoffen

Gevoelige tanden kunnen pijn veroorzaken, zodat u niet meer kunt genieten van uw favoriete gerechten en drankjes. Daarom dient u een tandpasta voor gevoelige tanden te gebruiken en een mondspoeling zoals elmex® Sensitive mondwater.

Uit klinische studies is gebleken dat het gebruik van deze mondspoeling voor gevoelige tanden met een tandpasta voor gevoelige tanden een 3 keer betere bescherming tegen gaatjes biedt dan alleen tandenpoetsen.

elmex® mondwater voor gevoelige tanden bevat aminfluoride dat een beschermende laag voor een aanvullende bescherming van zeer gevoelige tanden vormt.

Het gebruik van deze mondspoeling voor gevoelige tanden is een snelle en eenvoudige manier om uw hele mond gezond te houden aangezien spoelen gedurende 30 seconden voldoende is om elk deel van de mond te bereiken.

Probeer het elmex® Sensitive mondwater uit om de gevoeligheid te verminderen en een optimale mondhygiëne te waarborgen.

Gebruik

Spoel 30 seconden met 20 ml, 2x per dag, s'ochtends en s'avonds. Niet doorslikken en niet naspoelen met water. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Samenstelling

Aqua, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Olaflur, Glycerin, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, PVP, Hydroxyethylcellulose, Saccharin, Sodium Fluoride, Sodium Anisate.

Bevat: Bis(hydroxyethyl)aminopropylhydroxyethyl-octadecylamine-dihydrofluoride (aminefluoride), natriumfluoride. Totaal fluoridegehalte: 250 ppm F¯

Indicatie

Dagelijkse bescherming tegen gevoelige tanden en gaatjes
Naast het poetsen

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen onder 7 jaar.

Gegevens
CNK4160735
FabrikantenColgate Palmolive Belgium
MerkenElmex